søndag 26. april 2009

Ja, så var det snart sommer!

Ah! Du veit det er vår når du drar på strandfest, går i smått med klær hele dagen, løper på kveldstid fremdeles i steikende sol og russerne (les: russen) slenger ut russekort, er fulle og tuter med brøl og du ikke får sove på grunn av en heidundranes, muligens horribel, russelåt. Årets? Yes, den er virkelig fæl. Men da mener jeg selvsagt selve hovedsangen. Tar du Nesodden Fisk og Porno gjengen for eksempel, er russelåta knall tøff. Søk på youtube! Anbefales.
Neida, så natten er ennå ung. Jeg er ikke en smule trøtt selv om jeg egentlig burde gå å legge meg fordi jeg har to ekle tentamner til uka som begge krever masse forberedelser og derav ryker søndagen med. Ja, så jeg gjør ikke noe ringere enn å hempe kubæsj. Hvert fall lukter det kubæsj, men jeg sikter selvsagt til hemptråden. Det kuleste er tykk tråd, amen! Tynt er fresh, men tykt er super fly. Viktig forskjell der. Man vil jo ikke være lavmål når man kan stå øverst på pallen.
Mens jeg lager ferdig en av bursdagsgavene til storebror og lager en liten gave til meg selv (hurra) så skal jeg sette på Kay Starr med "Riders in the sky". Igjen - søk på youtube. En virkelig og evigelskende klassiker.
Ha en god natt! Her er kveldens fangst:

(her skulle det altså vært tre russekort, men kamerakabelen min har PMS, virker det som)

Neida, du ser ikke dobbelt. Erling gav meg to stykker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar