fredag 1. mai 2009

Så flott vær a gitt!

Hellandussen! For et vær vi har. Jeg har vært helt forheksa, så jeg har ikke fått blogga de siste dagene. I'm sorry. Men likevel, årets første bikiniskille er nå realitet og jeg er lykkelig. Sola skal ikke på noen måte undervurderes, men elskes og verdsettes 100%. Hvor hadde vi være uten sola, kanskje? Vi hadde ikke vært noen steder i det hele tatt! Tenk på det.
I min lykkerus har jeg knipsa noen, tja, bilder som ikke skal uttrykke noe annet enn total lykke over skjønt vær og ikke minst nye shades. I love you.

Heldigvis er jeg bare barnet ennå, og kan derfor tillate meg peacetegn og trutemunn på bildene.. om ikke begge deler samtidig også.


Øh.. ja, jeg ser ut som en gutt. La oss snu det til en markør for likestilling og anerkjennelse av alle; er du blandet eller ei - vi godtar deg.

Ellers så kan jeg fortelle at jeg nå har slukt en haug av frukt nettopp fordi sommer og frukt hører like godt sammen som 2 + 2 = 4. Eller 3 + 3 = 6, men jeg synes det er unødvendig å dra det enda lenger. Når vi først er inne på frukt, kan jeg fortelle at jeg er ekstremt avhengig og godt er det. Tenk på hva alle de som ikke liker eller ikke spiser nok frukter går glipp av. Ikke bare er det deilig smaker av alle varianter, men også viktige vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer kroppen avhenger helt av. Hva jeg personlig er glad for, er at jeg nå har lært med å begrense inntaket. Det er ikke lenger nødvendig med 10 epler, 3 nektariner og 5 appelsiner. Det resulterer bare i en, ja, la oss kalle det ubehagelig mage. Jeg går ut ifra at dere skjønner hva jeg mener.

tirsdag 28. april 2009

Ser man det!

Ja, nå er det bare en tentamen som gjenstår. Skal bli fantastisk godt å la skuldrene senke seg og bare ta siste innspurten før sommerferien - med fullførte tentamner i bakhånd. Det blir spennende å se hvordan det går, hva resultatene blir. Jeg er av dem som har veldig høye forventninger til meg selv og som ikke kan håpe noe i frykt for skuffelse. Jeg skulle ønske jeg var flinkere til å ta lettere på ting, men den gang ei.
Samma kan det være, snart er det jo over.
Hva som er litt stilig, for å komme litt tilbake til tatoveringen min, jeg er så spent på å ta den. Min bror har lenge hatt en gud avbildet på armen, men at det var den samme som Ganesha ante jeg ikke. Nå skal vi altså ende om med brother/sister tattoo. Hoho, me like!

Ja, dere, dette var kort og innholdstomt.. men, tankebanken er forholdsvis lettere.
:-D-<=

søndag 26. april 2009

Ja, så var det snart sommer!

Ah! Du veit det er vår når du drar på strandfest, går i smått med klær hele dagen, løper på kveldstid fremdeles i steikende sol og russerne (les: russen) slenger ut russekort, er fulle og tuter med brøl og du ikke får sove på grunn av en heidundranes, muligens horribel, russelåt. Årets? Yes, den er virkelig fæl. Men da mener jeg selvsagt selve hovedsangen. Tar du Nesodden Fisk og Porno gjengen for eksempel, er russelåta knall tøff. Søk på youtube! Anbefales.
Neida, så natten er ennå ung. Jeg er ikke en smule trøtt selv om jeg egentlig burde gå å legge meg fordi jeg har to ekle tentamner til uka som begge krever masse forberedelser og derav ryker søndagen med. Ja, så jeg gjør ikke noe ringere enn å hempe kubæsj. Hvert fall lukter det kubæsj, men jeg sikter selvsagt til hemptråden. Det kuleste er tykk tråd, amen! Tynt er fresh, men tykt er super fly. Viktig forskjell der. Man vil jo ikke være lavmål når man kan stå øverst på pallen.
Mens jeg lager ferdig en av bursdagsgavene til storebror og lager en liten gave til meg selv (hurra) så skal jeg sette på Kay Starr med "Riders in the sky". Igjen - søk på youtube. En virkelig og evigelskende klassiker.
Ha en god natt! Her er kveldens fangst:

(her skulle det altså vært tre russekort, men kamerakabelen min har PMS, virker det som)

Neida, du ser ikke dobbelt. Erling gav meg to stykker.